.

Семінар-тренінг на базі районної дитячої бібліотеки за темою «Бібліотечний простір для дітей: аспекти змін» для працівників сільських книгозбірень Барського району.

На базі бібліотеки для працівників сільських книгозбірень Барського району проведено семінар-тренінг за темою «Бібліотечний простір для дітей: аспекти змін».
Бібліотекарі сіл отримали консультації від методиста районної бібліотеки Людмили Власової та завідувачки районної бібліотеки для дітей Людмили Мірчук, після чого розпочався ігровий блок семінару-тренінгу. Виконувалися вправи «Мозковий штурм» (визначали знання та уміння, від яких залежить ефективність бібліотечної роботи), «Лялька» (окреслювали компетентності – фахові, інформаційні, особистісно-психологічні, самоосвітні, естетично-загальнокультурні і соціально-громадянські), «Мої життєві плани» (формували плани на найближчу перспективу). Цікавим було виконання творчого завдання з написання короткого оповідання про неординарну історію з бібліотечного життя «Жила-була бібліотека».
Учасники методичного заходу резюмували, що бібліотека – це є місце творення сучасної культури народу, життя громади, нових відкриттів, це простір з позитивною творчою, психологічною, діловою та водночас дозвіллєвою атмосферою.



                                                                            Світлина від Барська районна бібліотека.    

         Світлина від Барська районна бібліотека.   

                                                                                 Світлина від Барська районна бібліотека.