.

Відверта розмова з Барським бюро правової допомоги: виклики та досягнення

                                                     20 04 2018 5
Про виклики, успіхи та досягнення Барського бюро правової допомоги у І кварталі говорили 19 квітня 2018 року в актовому залі Барської об'єднаної територіальної громади.
Участь у заході взяли голови та секретарі сільських рад Барського району, начальники відділів Барської ОТГ, юрист-консульт Управління агропромислового розвитку Барської РДА, параюрист та бібліотекар Грабовецької сільської бібліотеки Барського району, представники Вінницького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, зокрема начальники Жмеринського, Вінницького та Тиврівського бюро правової допомоги.
З вітальним словом захід розпочала директорка Вінницького місцевого центру Лариса Пікановська. Вона зауважила, що у зв’язку з розширенням системи БПД та можливістю для громадян вирішувати свої проблеми в правовий спосіб, з кожним кварталом зростає кількість звернень громадян. Зокрема, у І кварталі 2018 року до центру надійшло 2888 звернень.20 04 2018 1
Про основні показники та досягнення Барського бюро правової допомоги за І квартал 2018 року розповів начальник бюро Сергій Орищук. Крім того, акцентував увагу на тісній співпраці з сільськими радами та поділився успішнішими практиками надання безоплатної вторинної правової допомоги.20 04 2018 2
Про громадських радників та спеціалізоване навчання розповів Сергій Фрецюк, параюрист та бібліотекар Грабовецької сільської бібліотеки Барського району. Крім того, поділився реальними результатами його роботи в громаді, а саме надання консультацій громадянам з різних правових питань та організація скайп-консультацій з Барським бюро правової допомоги.


Начальники відділів Вінницького, Жмеринського та Тиврівського бюро правової допомоги розповіли про правопросвітницьку роботу та поділились найуспішнішими практиками надання правової допомоги у І кварталі 2018 року.20 04 2018 3
На завершення заходу виступили голови Луко-Барської та Гармаківської сільських рад, відмітивши, що налагоджена тісна співпраця дає змогу уникати перенаправлення клієнтів та більш комплексно підходити до вирішення правових проблем громадян. Також, виступила клієнтка Барського бюро правової допомоги зі словами вдячності за якісно надану правову допомогу.

Вінницький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Вінниця, вул. Порика, 29.

Єдиний всеукраїнський телефонний номер 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів).
(Джерело- http://vinnytsya.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/vidverta-rozmova-z-barskym-biuro-pravovoi-dopomohy-vyklyky-ta-dosiahnennia)