.

Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва в районному центрі дозвілля


       Сьогодні з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва в районному центрі дозвілля відбувся святковий захід, під час якого було вшановано кращих представників галузі культури району.


    «Щиро вітаю вас з професійним святом і нехай не полишають вас завзятість і енергія, нехай ніколи не згасає творчий вогник у ваших серцях!», - такі теплі слова вітань і щирих побажань адресував учасникам святкового зібрання голова райдержадміністрації Володимир Саволюк.


Сердечно привітали присутніх зі святом голова районної ради Михайло Піддубний, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Людмила Гапонюк.
За сумлінну працю, активну участь в районних культурно-масових мистецьких заходах, високу виконавську майстерність, популяризацію української пісні працівникам та активістам галузі культури району було вручено грамоти районної влади, відділу культури і туризму райдержадміністрації, а також квіти, оригінальні подяки та подарунки.
Моя перемога була в номінації «Містер інтерактивність- 2018»

    Чудовий пісенний дарунок підготував для присутніх на святі і талановитий, креативний творчий гурт «Водограй» з м.Вінниці.