.

„Підготовка та впровадження проектів розвитку громад”

#USAID #PULSE #IREX #АМУ #ПУЛЬС #Бар #Барськабібліотека 30 травня в районній бібліотеці відбулось друге навчальне заняття онлайн-курсу






Підготовка та впровадження проектів розвитку громадв рамках проекту ПУЛЬС („Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні”).
Розпочався захід з мотиваційної промови Барського міського голови Артура ЦицюрськогоArtur Tsitsyursky) , який поділився успіхом відбору проектуІнтегроване просторове планування Барської ОТГ”, що переміг з числа понад трьох сотень поданих заявок. Звернулася до учасників і журналістка Любочка Завальнюк , яка працює у проекті з висвітлення історій про успішних людей (журнал The FIRST): невдовзі зявляться підготовлені нею відеосюжети про Барську громаду. З рук міського голови колектив бібліотеки отримав офіційну подяку та мистецьки виготовлену мискурезультат успішно реалізованого проектуВідновлення традицій Барської керамікивід Українського культурного фонду.
Учасники курсу засвоїли тематичні блокиСекрети підготовки проектної заявкитаЩо варто знати про впровадження проектів”, пройшли процедуру тестування на здобуття сертифікату, застосували на практиці свої вміння у розробці проектних ідей під час групової роботи, отримали консультації від працівників бібліотеки щодо фандрейзингуде знайти грантову допомогу. (Джерело- https://www.facebook.com/search/top/?q=%D0%B1%D0%B0%D1%80%D1%81%D1%8C%D0%BA%D0%B0%20%D1%86%D0%B5%D0%BD%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D0%B0%20%D0%B1%D1%96%D0%B1%D0%BB%D1%96%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D0%B0&epa=SEARCH_BOX)