.

"ТАМ, ДЕ ВДОМА": 112 віршів про любов та війну.





Дарування книг у бібліотеку — це давня форма доброчинності та надійне джерело поповнення фонду. Дарунки книг у бібліотеку — це рух душі, безкорисна щедрість та добра воля дарувальника. А факт надходження дарів у бібліотеку — це показник престижу бібліотеки, її місця у суспільному житті. Грабовецька сільська бібліотека щиро вдячна за книги, отримані в дар бібліотеці від приватного підприємства «Агенція сучасних спеціалістів та авторів» на чолі з директором Світланою Дмитрівною Фельдман, а це- дві чудові збірки «Там,  де вдома»: 112 віршів про любов та війну.
                                      Сліди маленьких котячих лапок
                                      На сніжній ковдрі полів Донбасу.
                                      Від куль сильніший лиш натиск часу-
                                      Проходить присмак, минає запах,
                                      І слабне пам`ять. Та не у всьому;
                                      Котячі лапки- це там, де вдома.
                                                          Влад Сорд
   До книги увійшли твори восьми сучасних молодих поетів та поеток: чотирьох чоловіків- воїнів, які виконували (або виконують зараз) бойові завдання в зоні АТО/ОСС та чотирьох жінок, які в 2014- 2018 роках волонтерили і допомагали армії, чекали з війни чоловіків, підтримували та дбали про тих, хто присвятив себе служінню іншим.
  Висловлюємо свою подяку за внесок у формування фонду бібліотеки. Отримані видання написані для тих, хто цікавиться  долею нашої України та її чудовою творчістю.
 Така увага до бібліотеки раду та надихає наших користувачів. Адже нові книги це завжди свято для широкого читацького загалу.