.

3-4 квітня 2021 року в Луцьку відбулася регіональна зустріч Північно-Західного регіону ГО «АГРУ».

 Після знайомства з новими членами спільноти 14 учасників заходу працювали над такими питаннями:

Результати діяльності АГРУ за 2020 рік
Стратегічний план АГРУ на 2021-2023 роки: плати та взаємоочікування
Карта кейсів (обмін особистими практиками) громадських радників
Моніторингова форма: як і для чого
У перший день також, з метою підтримки громадських радників та освоєння навичок самодопомоги, професійно проведено тренінг на тему «Психічне здоров’я: чому воно важливе, як підтримати себе у важкі часи?».
Приємним завершенням робочого дня стала екскурсія Луцьком і спільна вечеря у колоритному місцевому закладі «Лучеськ».
Другий день зустрічі розпочався з вивчення кращих практик місцевого самоврядування та змін у громаді. Група відвідала Боратинську громаду Луцького району: будинок культури села Городище, Баївську загальноосвітню школу, клуб-музей історії села Баїв та Волинського бджільництва.
Після наснаження практичними кейсами, громадські радники працювали над ідеями розвитку своїх громад – сформували «карту змін у громадах». Також визначили перші власні кроки на шляху провадження змін та можливості обміну досвідом і взаємопідтримки у спільноті. Узгодили роль та шляхи підтримки організацією громадських радників у їхній роботі на місцях.
Ще одним важливим блоком роботи було обговорення системи управління в АГРУ, критеріїв оцінки діяльності організації.
Наприкінці квітня цього року заплановані зустрічі й у всіх інших регіонах. Сподіваємося, що ситуація з пандемією дозволить провести все безпечно і на високому рівні. Однак, незважаючи на ситуацію, для всіх, кому з різних причин не вдасться фізично долучитися до зустрічей, буде організовано онлайн-подію, у рамках якої - забезпечено обговорення всіх найважливіших питань щодо спільноти, підтримку та підвищення кваліфікації громадських радників.
Всім хорошого настрою і найкращих змін!
@Хоче змін? Будь зміною!